Over Ons

Hallo allemaal

Op deze pagina is het de bedoeling dat we onszelf kort voorstellen.

Charlotte De Coker: Mijn naam is Charlotte. Ik ben 18 jaar en woon in Anzegem. In mijn vrije tijd speel ik gitaar, dans ik en geef ik leiding bij Chiro Anzegem. In het middelbaar volgde ik Sociale en Technische Wetenschappen, vandaar de keuze om een sociale richting uit te gaan. Ik koos voor Orthopedagogie, omdat ik graag met jongeren bezig ben en hen graag zou begeleiden tijdens hun opvoeding. In mijn Chirocarrière is mijn interesse voor jongeren gegroeid. Door iedere zondag bezig te zijn met hen, besef ik dat dit echt een doelgroep is die me ligt en waar ik later mee wil werken.

Foto%20Charlotte%20De%20Coker

Rasul Zaytayev Korte voorstelling van mijzelf vindt u hieronder zie je word document

kliek hier

Aisha De Graeve Mijn naam is Aisha. Eerstejaarsstudente Orthopedagogie aan Vives Kortrijk. Mijn interesses liggen vooral bij jongeren die zich in een POS/VOS bevinden, vandaar dat ik voor dit onderwerp heb gekozen. Ik heb mij verdiept in het middelengebruik bij (dakloze) jongeren. Dit is de doelgroep waar ik later met zou willen werken.

Charlotte Vanneuville Mijn naam is Charlotte en ik ben 18 jaar. Ik woon in Beernem, mijn hobby is leiding in de scouts. Ik heb mijn middelbaar afgerond in Mariawende te Sint-Kruis (Brugge), daar deed ik Sociale en Technische Wetenschappen. Ik ben momenteel eerstejaars student in Vives te Kortrijk in de richting Orthopedagogie. Ik heb grote interesse voor jongeren en justitie, hier zou ik later graag willen werken. foto%20charlotte%20sandan.jpg

Marilyn Delporte Mijn naam is Marilyn. Ik ben 18 jaar en woon in Proven. In het middelbaar onderwijs studeerde ik Humane Wetenschappen in het Sint-Janscollege te Poperinge. Graag wilde ik dan ook verder gaan in die sociale sector. Deze motivatie bracht me tot waar ik nu studeer. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar bachelor in de Orthopedagogie aan hoge school Vives te Kortrijk. Ik zou later graag in de richting van kinderzorg of jeugdwerk willen werken aangezien deze doelgroep mij wel ligt. Mijn hobby's zijn keurturnen en ik ben ook lid van KLJ Proven.

Tessa Decoutere Ik ben Tessa en woon in Anzegem samen met mijn zus, mijn mama en Peter (mijn mama haar vriend). In het middelbaar heb ik Sociale Technische Wetenschappen gestudeerd in Anzegem. Door de richting STW heb ik gekozen om te beginnen aan een bachelor Orthopedagogie. De richting Orthopedagogie lijkt mij een geschikte richting voor mijn interesse van jeugdzorg.
1BaO-A4_Decoutere_Tessa_IV_Foto.jpgMarieke Dejonghe Ik heet Marieke Dejonghe en ben 18 jaar. Ik woon in Izegem samen met mijn mama. In het middelbaar studeerde ik in de 2de graad Sociale Technische Wetenschappen, dit deed ik in het Instituut de Pélichy te Izegem. In de 3de graad studeerde ik Gezondheid- en Welzijnswetenschappen in de Rhizo school in Kortrijk. Ik heb bachelor in de Orthopedagogie gekozen door mijn GIP in het 6de middelbaar. Daar heb ik samengewerkt met kinderen die het Down syndroom hebben en dat heeft de doorslag gegeven voor mij. IMG_0421.JPG

Jolien Vanoverbeke:Hallo, ik ben Jolien Vanoverbeke en ik ben 18 jaar. Ik woon in Wevelgem samen met mijn ouders, broer en zus. In het middelbaar onderwijs studeerde ik eerst twee jaar Moderne Wetenschappen in het Sint-Pauluscollege te Wevelgem, daarna ben ik naar Menen vertrokken. Ik studeerde hier Humane Wetenschappen in het Sint-Alloysiuscollege. Nu volg ik de bachelor in de Orthopedagogie aan hoge school Vives te Kortrijk. Dit is een opleiding van 3 jaar. Ik heb gekozen voor deze opleiding, omdat ik eerst en vooral iets wou studeren in de sociale sector en ten tweede omdat de richting mij interesseert. De vakken interesseerden mij en ook de job zelf. Al weet ik nog niet in welke sector ik precies wil gaan werken. Mijn hobby is turnen. Ik zit in de turnvereniging 'GO4GYM'. Hier ben ik zowel lid als trainster. Ik ben trainster van de instappertjes in de compititie AGD. Deze meisjes zijn 6-7 jaar oud. Ik vind het zeer leuk om mijn passie te kunnen delen met de allerkleinsten in de competitie.

foto%20Jolien.jpg

Judith Declercq: Mijn naam is Judith Declercq, ik ben 18 jaar en woon te Vichte. Ik heb een jongere zus van 15 jaar en woon nog bij mijn ouders. Ik ben ook een dierenliefhebber en daarom hebben we thuis ook een hond Flo. Mijn interesses zijn KSA, shoppen en op stap gaan met vrienden. Ik ben ondertussen twee jaar leidster bij de KSA en amuseer mij hier enorm. Ik sta bij de jongste groep, meisjes van het eerste en tweede leerjaar. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat je enorm veel liefde van hun krijgt en het je veel voldoening geeft als je ziet dat ze het naar hun zin hebben. De keuze voor orthopedagogie als studiekeuze ligt dan ook deels hierbij. Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn en hun te helpen, verder ben ik ook wel sociaal aangelegd wat ook deels komt door de richting die ik in het middelbaar deed: Sociaal Technische Wetenschappen.
[[http://pos-vos1baoa20172018.wikidot.com/local--files/over-ons/pf.png]]

Ylana Degryse: Mijn naam is Ylana Degryse, ik ben 18 jaar en woon te Beveren-Roeselare. Ik heb 1 broer, 1 halfzus en 2 stiefbroers. Mijn middelbaar onderwijs heb ik afgewerkt in het VISO te Roeselare en volgde er de richting Gezondheids- en welzijnswetenschappen. Door deze richting heb ik al redelijk wat ervaring in het werkveld door de verschillende stages die ik gelopen heb. Door die stages kwam ook mijn interesse voor de richting orthopedagogie. Ik ben heel sociaal ingesteld en ben een heel behulpzaam persoon. Mijn kwaliteit is het geduld hebben met mensen.
Mijn hobby is vooral volleybal, ik doe deze sport al vanaf het 3de kleuter en is de beste remedie voor mij tegen sport. Het is een teamsport wat later ook belangrijk zal zijn in mijn toekomstige job, want het is belangrijk te kunnen werken in groepsverband.

25520108_1231251556975887_904656704_n.jpg?oh=ffbe41585f4d92123ac2b9dfe0f46dae&oe=5A3B627A